Preskočiť na obsah. | Na navigáciu

Osobné nástroje

Navigation

cesta: Titulná stránka / PROGRAMY / >mimoklubové / 2013 / 26.2.13 One Day Jazz Festival 2013
This is UNI Plone Theme

26.2.13 One Day Jazz Festival 2013

Frank McComb , Depart Refire, Andrej Šeban Band
Kedy 26. 02. 2013
od 19:00 do 21:30
Kde KE, Historická radnica
Vstupné za 15€

One Day Jazz Festival tento rok začína vo veľkom štýle.

26. februára poslucháčom ponúkne kvalitný jazz trio Harry Sokal, Heiri Känzig a Martin Valihora, známe pod názvom Depart, pravý americký soul v podaní famozného speváka, skladateľa a multiinštrumentalistu Franka Mc Comba a slovenskú špičku Andreja Šebana s jeho mladou energickou kapelou.
Po tohtoročnom úspešnom turné Andreja Šebana priaznivcov určite poteší vystúpenie aj na One Day Jazz Festivale, keďže jeho bratislavské koncerty boli beznádejne vypredané. S Andrejom zahrá jeho nová koncertná skupina v zložení - Daniel Špiner (klávesy), Peter Rusňák (basgitara) a Michal Fedor (bicie).
Power-trio Depart sa slovenskému publiku predstaví v novom zložení. Bubeníka Jojo Mayera nahradil po 15- rokoch Martin Valihora. Virtuózni sólisti tria zahrajú explozívny mix vzrušujúcich rytmov a pútavých melódií.
Ťahákom festivalu je americký multiinštrumentalista a spevák Frank McComb.
Frank McComb je veľký talent, ktorý si u nás určite získa zaslúženú pozornosť. Účinkoval s jazzovými velikánmi akými sú Herbie Hancock, Oscar Peterson, Roberta Flack, Donny Hathaway (ku ktorého hlasu je najčastejšie porovnávaný) a Stevie Wonder.

Viac informácií o podujatí...